Anyák napja

Kategória: Ajándékozás, Események, Minden cikk
Cimkék:

Anyák napja – ha már mindent is adtál anyukádnak 🙂

Anyák napja – Gyerekkorom óta fontos alkalom ez nekem, pedig még nincs gyerekem. De az apró meglepetéseknek annyira tud örülni az én anyukám, hogy kellő motivációt teremt az éppen aktuális anyák napi ajándék kitalálásához. Emlékszem, hogy általános iskolás koromban mindig elmentem és az Ófalu nyaralóinak kertjeiből kilógó orgonáiból gyűjtöttem egy csokornyit. Ezzel leptem meg anyut.

anyák napja

Anyák napja – A maki és a Lisztes Krisztián baba

Ha ez az időjárás miatt valamiért kivitelezhetetlen volt, akkor sütöttem sütit. Később kötöttem neki egy Lisztes Krisztiánt (igen, Fradi drukker az anyukám, senki sem lehet tökéletes), vagy majmot (ez a kedvenc állata).

Anyák napja

Anyák napja – Kavicsos kutyás kép.

A római parton ténykedő kő-művész nyomán csináltam neki kőből képet (nyilván kutyást, mi mást 🙂 ). Aztán egyik évben bevetettem a 4lábút is, illetve csak az egyik lábát. Ételfestéket és a mancsát használva „rajzoltunk” virágos képet. Sosem saját az ötlet, mindig a facebook-on jött felém, csak éltem vele. Mivel gyűjti a babákat, ezért akárhol járok a világban, igyekszem hozni neki egyet. Megjegyzem, ha a szüleimnél alszom, akkor a hideg ráz a babáktól, ahogy meredten bámulnak üveges tekintettel. (Ezúton is köszi bratyó, hogy megnézhettem veled a gyilkoló babás horror filmet.) Ki is lakoltatom a renitens bámulókat a másik szobába, ha valamiért a szüleimnél héderelek. 🙂

Na, de ugye közben jött ez a fára nyomtatás ötlet és nehogy már pont az anyák napja legyen kihagyva a tutiból. Aminek az én anyukám nagyon örül, az az, ha rólunk (tesó, de leginkább én hahaha), az unokákról (sokkal szebbek, mint a tesóm), vagy magáról kap képet.

Fafotót az anyukáknak! Gyereket, unokát, szeretett állatkát fel a fára, aztán a polcra! 🙂

Anyák napja

Anyák napja – Nagypapa az unokákkal

Címkefelhő

Kedves Vásárlónk,

A Varázsfotó a jövőben a MediaMarkt-nál, az alábbi linken érhető el.

https://kepdekor.mediamarkt.hu/

Itt a “Típus és forma választása” menüben válaszd a “fa fotókép” -et.

Megértésedet nagyon köszönjük!
A Varázsfotó.hu csapata