Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy fafotó nyomtatás és mennyi idő alatt készül el?

Minden mérethez tartozó árat a honlapon, “Termékek” menüpont megnyomásával megtalál. A különböző méreteket bemutató fotók alatti Megrendelés gombra kattintva elindíthatja egyedi fafotójának megrendelését. 3-8 munkanap alatt elkészülünk és a kiválasztott futárcégnek átadjuk a rendelt terméket. A végső árat az adatok megadásával és a fizetési, szállítási módok kiválasztása után láthatja. A VarázsFotó termékek fa alapanyaga kézzel készül, így méretbeli eltérés (+-5 mm) időnként adódhat.

Sürgős teljesítést igénylő megrendelés esetén, kérjük, hívjon minket a +3670 629 4936-as telefonszámon. Ha lehetséges rövidebb átfutási idő, akkor arról tájékoztatjuk.

Milyen fotót töltsek fel?

A kisebb méretű fafotók esetén is kérnénk minimum 300 dpi minőségű fotót, de lehetőség szerint még jobbat. Ezért legalább 1-3 megapixeles kép javasolt. Ha bizonytalan abban, hogy az Ön fotója megfelelő felbontású-e, küldje el a képet a hello@varazsfoto.hu címre és mi e-mail-ben megírjuk az ajánlott maximális méretet. Ha nagyon kicsi a file mérete a fotónak (1 Mb alatti a file mérete), az mindig gyanús, vélhetően alacsony a felbontása.
Ha olyan kép nyomtatását rendeli meg, amely nem alkalmas jó minőségű fafotó készítésére, akkor nem készítjük el a képet, hanem felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Milyen fájlformátumot küldhetek nyomtatásra?

JPG vagy TIF formátumot javaslunk, de természetesen más ismert képformátumokat is fel tudunk használni. Kérjük, NE küldjenek DOC, XLS, PPT fájlokat, mert ilyen típusú file kiterjesztéssel NEM dolgozunk.

Miért különbözik majd picit (vagy nagyon) a monitoron látott fotó és a kézhez kapott fafotó?

A monitor RGB-ben mutatja meg a fotóját, ráadásul a monitor egyedi beállításai miatt is eltérően jelenhetnek meg a fotók egyes kijelzőkön. A nyomtatás CMYK-ban történik, így némileg változik a fotó színe a monitoron látotthoz képest.

Hogyan jutok hozzá a megrendelt képekhez?

Az elkészült fafotót a kért futárcégnek adjuk át, ami vagy Sprinter futárszolgálatot vagy PickPackPont átvételi pontot jelent. Bankkártyával, vagy előreutalással tudja rendezni a rendelt termék, szállítással növelt ellenértékét.

Nem fog megsérülni szállításkor a rendelt fafotó?

Minden fafotót légbuborékos csomagolóanyaggal és kartondobozzal védünk a sérüléstől.

Hogyan tudnék változtatni bármit feltöltés előtt a fotómon?

Ezeket az ingyenesen is elérhető grafikai szerkesztésre alkalmas programokat ajánljuk az alábbi esetekben.
Fotóból festmény – élethű festménnyé, vagy ceruzarajzzá alakíthatjuk fotóinkat a Dynamic Auto Painter-rel.
Kép a képben – Droste effekt, GIMP vagy MATHMAP programokkal tudjuk ezt elkészíteni.

Kedves Vásárlónk,

A Varázsfotó a jövőben a MediaMarkt-nál, az alábbi linken érhető el.

https://kepdekor.mediamarkt.hu/

Itt a “Típus és forma választása” menüben válaszd a “fa fotókép” -et.

Megértésedet nagyon köszönjük!
A Varázsfotó.hu csapata