Rólunk

A fa szeretete elkerülhetetlen volt asztalos szülőkkel. Hétvégi túlórák idején, ha nem anyukám munkahelyén, egy asztalos gyárban, akkor apukámnál egy asztalos műhelyben töltöttük a szombatot. Ahol is a rosszalkodásról a barkácsolással terelte el apukám a figyelmünket. Mindig, minden fából volt körülöttem. Ráadásul egyedi, a saját igényeim, méretem szerint elkészítve – apukám által.

18 éve foglalkozom nyomdászattal, mindenféle technológiát igénybe véve, alkalmazkodva az ügyfelek igényeihez. Annyira érdekelt ezt a terület, hogy képes voltam 28 évesen ismét a főiskolai padba ülni, így megszerezve a nyomdaipari mérnöki végzettséget is.

Tehát adott volt a fa és a nyomtatás, amiből lett a Varázsfotó.hu ötlete.

Mert az egyedi, a családommal, a férjemmel és a kutyánkkal közös fotók látványa minden alkalommal újra örömet okoz, visszavarázsol oda, ahol a fotó készült. Ezt az érzést szeretnénk, ha mások is átélhetnék, vagy az általunk készített ajándékkal elérhetnék szeretteiknél.

Reméljük sikerül.

Kedves Vásárlónk,

Általános tudnivaló – a Varázsfotók átlagos elkészítési ideje 3-8 munkanap. Jellemzően kedden-szerdán történik a nyomtatás. Ha bárkinek fontos, hogy adott napig megérkezzen, jelezze, kérdezzen, mielőtt rendel és kifizeti.

Megértésedet nagyon köszönjük!
A Varázsfotó.hu csapata